Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Nor - Sky Casual Restaurant

Nor - Sky Casual Restaurant

Sky tower, 246 c calea floreasca | sky tower, 36th floor, bükreş 014476, romanya. Các đánh giá gần đây khác.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

5426 reviews by visitors and 20 detailed photos. Restaurantul nor oferă o panoramă impresionantă a bucureștiului, încadrată de profilurile discrete ale munților, vizibili în ciuda celor 200 km care îi separă de oraș. Nor sky casual restaurant este cel mai recent concept realizat de studioul de design picktwo (www.picktwo.ro).

Menu At Nor Sky Casual Restaurant Bucharest
vizitati articolul complet aici : https://restaurantguru.com/NOR-Sky-Casual-Restaurant-Bucharest/menu
Ca si celelalte restaurante ale lor, si nor sky casual restaurant e un lucru foarte bine facut, cu toate de cea mai bun calitate, nu au facut. Nor sky casual restaurant ⭐ , ⓜ aurel vlaicu, romania, bucharest sector 1, calea floreasca, 246b: Prices are not small at nor sky casual restaurant, but for the unique panorama and quality service it is worth paying a little more.

Sky tower, 36th floor, 136 metres high.

Prima vizita la nor sky casual restaurant din marele turn sky tower de langa promenada mall a fost o surpriza placuta, din toate punctele de vedere. Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. Prima vizită la nor sky casual restaurant din marele turn sky tower de lângă promenada mall a fost o surpriză plăcută, din toate punctele de vedere.

Chia sẻ kinh nghiệm của bạn! Aaa… si musai sa ii urmariti pe instagram @norbucharest pentru daily. Nor este primul sky casual restaurant deschis în bucurești, situat la peste 130 de metri înălțime, la etajul 36 al clădirii sky tower.

Nor Sky Casual Ialoc La Cafea
vizitati articolul complet aici : https://ialoc.ro/lacafea/top-10-restaurante-bucuresti-2018/nor-sky-casual/
The highest restaurant in bucharest. Sky tower, 36th floor, 136 metres high. Restaurantul nor oferă o panoramă impresionantă a bucureștiului, încadrată de profilurile discrete ale munților, vizibili în ciuda celor 200 km care îi separă de oraș.

Meniul nor se inspiră din cele mai faimoase bucătării ale lumii dar este atent la preferințele locale.

Sky tower, 36th floor, bucharest, 077190, romania. Prices are not small at nor sky casual restaurant, but for the unique panorama and quality service it is worth paying a little more. O parte este mai elegantă, canapele din piele roșie, foarte.

The highest restaurant in bucharest. You must make a reservation because it is quite crowded. Chiar si pentru o pauza de la birou sau o intalnire casual cu prietenii.

Nor Sky Casual Restaurant By Picktwo Bucharest Romania Retail Design Blog Casual Restaurants Bucharest Romania Design
vizitati articolul complet aici : https://www.pinterest.com/pin/407364728786545108/
Sky tower, 246 c calea floreasca | sky tower, 36th floor, bükreş 014476, romanya. Nor este primul sky casual restaurant deschis în bucurești, situat la peste 130 de metri înălțime, la etajul 36 al clădirii sky tower. Restaurantul este situat în clădirea skytower, cea mai înaltă clădire din românia, cu o înălţime de 136 metri.

Nor sky casual restaurant, #62 among bucharest restaurants:

Nor sky casual restaurant este cel mai recent concept realizat de studioul de design picktwo (www.picktwo.ro). Restaurantul este situat în clădirea skytower, cea mai înaltă clădire din românia, cu o înălţime de 136 metri. Experienta nor sky casual restaurant a fost una de vis, asta fără a exagera vreun pic, dat fiind faptul că am avut o cerere în căsătorie la înălțime, întreg personalul a dat dovada de profesionalism, colaborare, încât totul a ieșit conform așteptărilor.

Posting Komentar untuk "Nor - Sky Casual Restaurant"