Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Hotel Traian Caciulata Contact

Hotel Traian Caciulata Contact

Calea lui traian 559, caciulata, valcea. Hotelul traian dispune de 244 camere duble (2 paturi sau pat matrimonial) și 9 garsoniere;

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Servirea meselor se face in restaurantul dietetic traian. Pret persoana/noapte fara taxe de la 131 lei. In anul 2016 o mare parte din camere au fost modernizate complet.

Hotel Traian Calimanesti Caciulata
vizitati articolul complet aici : https://www.balneomedica.ro/hotel-traian-calimanesti-caciulata-ho23857
Izvoarele minerale 1 şi 2 caciulata (120 m); Hotel traian este un hotel de 3 stele situat în zona caciulata. Hotel traian calimanesti caciulata, caciulata, romania.

Hotelul traian 3* este situat în centrul stațiunii căciulata, poziționat accesibil pe șoseaua calea lui traian numărul 559.

Cazare 3 nopti in camere cu doua locuri masa: Hotelul este partial renovat în 2019. Hotelul este partial renovat în 2019.

Incadrat in categoria hotel de trei stele, aceasta unitate de cazare are in total 508 locuri de cazare, in 244 camere duble si 10 apartamente. Cazare 3 nopti in camere cu doua locuri masa: Hotel traian este un hotel de 3 stele situat în zona caciulata.

Hotel Traian Cazare Caciulata
vizitati articolul complet aici : https://turismcaciulata.ro/project/cazare-hotel-traian/
Restaurant, piscina interioara cu apa termala, sala fitness. Descriere hotel traian caciulata calimanesti caciulata. Rezerva online la hotel traian 3*, calimanesti caciulata.

Oferta de tratament (cazare minim 5 nopti) include cazare loc in camera dubla, pensiune completa (restaurant traian) si tratament 2 proceduri/zi.

Rezervari la cele mai mici tarife fara comision la hotel traian călimăneşti căciulata. Izvoarele minerale 1 şi 2 caciulata (120 m); 508 locuri de cazare (244 camere duble şi 10 apartamente), bază de tratament, restaurant.

Cazare 3 nopti in camere cu doua locuri masa: Hotel traian 2* detine 244 camere duble si 10 apartamente, toate camerele sunt modernizate, dotate cu baie proprie, tv, frigider. Hotel traian se afla in caciulata si ofera cazare in 244 camere duble si 10 apartamente, baza de tratament, restaurant.

Traian 3bis Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.3bis.ro/hotel-traian-calimanesti-caciulata
In anul 2016 o mare parte din camere au fost modernizate complet. Hotelul traian dispune de baza proprie, situata in incinta hotelului, unde se pot trata afectiuni digestive,afectiuni renale, afectiuni. Hotelul traian este situat in centrul statiunii caciulata.

Incadrat in categoria hotel de trei stele, aceasta unitate de cazare are in total 508 locuri de cazare, in 244 camere duble si 10 apartamente.

Vezi oferte see more of hotel traian calimanesti caciulata on facebook. Hotelul traian dispune de baza proprie, situata in incinta hotelului, unde se pot trata afectiuni digestive,afectiuni renale, afectiuni. Hotelul traian este situat in statiunea caciulata, pe malul oltului si are o priveliste frumoasa oferte, preturi si locuri disponibile la hotel traian, calimanesti caciulata.

Posting Komentar untuk "Hotel Traian Caciulata Contact"