Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Decontare Naveta Cadre Didactice 2018

Decontare Naveta Cadre Didactice 2018

.8 cadre didactice care fac naveta, arata raportul bancii mondiale din februarie 2018 privind acestora li se vor deconta cheltuielile de transport de tip naveta zilnica pe distante in limita a 50 km catre locul de munca a cadrelor didactice si a personalului didactic auxiliar va fi decontat, potrivit. Privind decontarea navetei cadrelor didactice din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

3 (1) beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care nu deţin locuinţă în localitatea unde aceştia îşi au postul. — (1) beneficiaza de decontarea cheltuielilor de naveta cadrele didactice si personalul didactic auxiliar, care nu detin locuinta in localitatea unde acestia isi au postul. • avizul comisiei pentru activităţi economice şi financiare şi al comisiei juridice şi.

2
vizitati articolul complet aici : www.primariapielesti.ro
Statul va deconta naveta cadrelor didactice, dar si a personalului auxiliar din invatamantul preuniversitar de stat, potrivit hotararii de guvern 569/2015 pentru aprobarea normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la si de la locul de munca a cadrelor didactice si a. Din aproximativ 8.000 de profesori ieşeni, peste 1.200 sunt navetişti. „am încercat să găsim o formulă intermediară.

Statul va deconta naveta cadrelor didactice, dar si a personalului auxiliar din invatamantul preuniversitar de stat, potrivit hotararii de guvern 569/2015 pentru aprobarea normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la si de la locul de munca a cadrelor didactice si a.

Sunt profesori care fac naveta pe distanțe lungi, fie la târgu jiu, fie la craiova. Cadrele didactice au obligația să prezinte lunar instituției de învățământ în care îşi desfășoară activitatea documentele justificative pentru decont însoțite de cererea tipizată pentru decontarea lunară a navetei. „am încercat să găsim o formulă intermediară.

Ministerul educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului; Nouă primari din vrancea refuză să deconteze cadrelor didactice care fac naveta în localitate sumele aferente deplasărilor. De decontarea cheltuielilor de navetă beneficiază cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care nu deţin locuinţă în localitatea unde aceştia îşi decontarea abonamentelor/biletelor de transport emise de operatorii de transport auto şi naval pentru cadrele didactice şi pentru personalul didactic.

2
vizitati articolul complet aici : Primaria Cisnadie
Decontare naveta cadre didactice 2019 norme metodologice si. Decontarea pe baza documentelor justificative emise de operatorii de transport rutier pentru elevii navetisti, conform ordonantei de urgenta prin care este reglementata decontarea navetei pentru. 3 (1) beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care nu deţin locuinţă în localitatea unde aceştia îşi au postul.

Cele mai interesante stiri despre decontare naveta cadre didactice 2018.

Problema decontării cheltuielilor transportului cadrelor didactice la nivelul județului, discutată la nivelul prefecturii. Beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care nu deţin locuinţă în localitatea unde aceştia îşi decontarea abonamentelor/biletelor de transport emise de operatorii de transport auto şi naval pentru cadrele didactice şi pentru personalul didactic. De asemenea, primăriile localităților plopșoru, scoarța și stoina nu au mai decontat cheltuielile cu transportul cadrelor didactice de câteva luni.

Beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care nu deţin locuinţă în localitatea unde aceştia îşi decontarea abonamentelor/biletelor de transport emise de operatorii de transport auto şi naval pentru cadrele didactice şi pentru personalul didactic. 401 articole despre decontare naveta cadre didactice 2018. Mai multe primării din vrancea ignoră decontarea navetei cadrelor.

Planul Managerial Al Inspectoratului Colar Judeean Maramure An
vizitati articolul complet aici : https://slidetodoc.com/planul-managerial-al-inspectoratului-colar-judeean-maramure-an/
.8 cadre didactice care fac naveta, arata raportul bancii mondiale din februarie 2018 privind acestora li se vor deconta cheltuielile de transport de tip naveta zilnica pe distante in limita a 50 km catre locul de munca a cadrelor didactice si a personalului didactic auxiliar va fi decontat, potrivit. Nouă primari din vrancea refuză să deconteze cadrelor didactice care fac naveta în localitate sumele aferente deplasărilor. Cadrele didactice au obligația să prezinte lunar instituției de învățământ în care îşi desfășoară activitatea documentele justificative pentru decont însoțite de cererea tipizată pentru decontarea lunară a navetei.

Din aproximativ 8.000 de profesori ieşeni, peste 1.200 sunt navetişti.

401 articole despre decontare naveta cadre didactice 2018. Ea a fost schimbată din funcție și înlocuită în mandatul monicăi anisie. Așadar, în perioada imediat următoare, personalul didactic de la școala gimnaziala andreiașu își va primi sumele restante pentru decontarea cheltuielilor cu naveta.

Posting Komentar untuk "Decontare Naveta Cadre Didactice 2018"