Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea In Satu Mare Pe 7 Zile

Vremea In Satu Mare Pe 7 Zile. Vremea în județul satu mare pentru 10 zile. Vreme cu nori şi soare. Prognoza bucuresti 7 zile precipitatiilor 7 zile temperatură 7 zile nori 7 zile fulger 7 zile vânt. Vremea in moldova pe 10 zile, harta cu raioane. Astăzi se aşteaptă +9.+7 °c°f, +48.+45 °c°f, predominant fără precipitaţii, ceaţă, adiere ușoară.

Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune index uv : Pentru vremea satu mare detaliata verificati vremea pe ore si pe zile. Previziunile sunt realizate de biroul meteorologic din marea britanie (met office) şi sunt furnizate pe site în baza. Satu mare, vremea săptămâna viitoare. Prognoză meteo pentru o zi.

Magic World Posts Facebook
Magic World Posts Facebook Source from : https://www.facebook.com/Magic-World-1831483056919993/posts
În satu mare astăzi se aşteaptă +5.+3 °c, predominant fără precipitaţii, ceaţă, briză ușoară. 7 zile 10 zile vremea pe hartă. Vremea azi in satu mare luni, 08 februarie 2021. Satu mare, vremea săptămâna viitoare. Pentru vremea satu mare detaliata verificati vremea pe ore si pe zile.

Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune index uv :

Previziunile sunt realizate de biroul meteorologic din marea britanie (met office) şi sunt furnizate pe site în baza. Prognoza vremii pentru municipiul satu mare din judetul satu mare are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hpa. Vremea azi in satu mare, starea vremii maine in satu mare, prognoza meteo pe 7 zile pentru satu mare. În satu mare astăzi se aşteaptă +5.+7 °c, aversă de ploaie, ceaţă, briză ușoară. Soarele răsare la 07:17 și apune la 18:07.

Pentru vremea satu mare detaliata verificati vremea pe ore si pe zile. În această zi, bătrânii obișnuiau să prezică vremea în funcție de stelele cerului: Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru satu mare cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. În satu mare astăzi se aşteaptă +5.+3 °c, predominant fără precipitaţii, ceaţă, briză ușoară. Instalați această aplicație pe ecranul de pornire pentru acces rapid și ușor.

Vremea Satu Mare Astăzi Pe Ore Freemeteo Ro
Vremea Satu Mare Astăzi Pe Ore Freemeteo Ro Source from : https://freemeteo.ro/vremea/satu-mare/previziuni-peora/astazi/?gid=667873&language=romanian&country=romania
Vremea în orașele din apropiere. Instalați această aplicație pe ecranul de pornire pentru acces rapid și ușor. În satu mare astăzi se aşteaptă +5.+3 °c, fara precipitaţii, ceaţă, briză ușoară. Vremea in alba iulia , prognoza meteo pe zile. Lună plină — 28 ianuarie, prin 12 zile.

Vreme cu nori şi soare.

Previziunile sunt realizate de biroul meteorologic din marea britanie (met office) şi sunt furnizate pe site în baza licenţei corespunzătoare. Temperatura pentru următoarele 7 zile. Vremea azi in satu mare luni, 08 februarie 2021. Astăzi se aşteaptă +9.+7 °c°f, +48.+45 °c°f, predominant fără precipitaţii, ceaţă, adiere ușoară. Vremea, meteo pentru următoarele 3 zile în județele româniei are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile în românia gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile.

Previziunile sunt realizate de biroul meteorologic din marea britanie (met office) şi sunt furnizate pe site în baza licenţei corespunzătoare. Instalați această aplicație pe ecranul de pornire pentru acces rapid și ușor. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune index uv : Prognoză meteo pentru o zi. Pentru vremea satu mare detaliata verificati vremea pe ore si pe zile.

Meteo Romania Site Ul Administratiei Nationale De Meteorologie
Meteo Romania Site Ul Administratiei Nationale De Meteorologie Source from : http://www.meteoromania.ro/
Prognoza vremii pentru municipiul satu mare din judetul satu mare are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hpa. Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 9 km/h din directia ne, iar presiunea atmosferica va fi de 757 mm hg. 7 zile 10 zile vremea pe hartă. Previziunile sunt realizate de biroul meteorologic din marea britanie (met office) şi sunt furnizate pe site în baza licenţei corespunzătoare. 1034 vremea în jud satu mare.

Consulta prognozele meteo din aceasta pagina!

Daca se poate vedea o puzderie de stele, probabil că timpul va rămâne frumos, dacă se văd doar stelele mai. 7 zile 10 zile vremea pe hartă. 1034 vremea în jud satu mare. Starea vremii in satu mare pe 15 zile. Temperatura intre 7° c si 19° c precipitatii:

Posting Komentar untuk "Vremea In Satu Mare Pe 7 Zile"