Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Prieteni

La Multi Ani Prieteni. De ziua ta iti urez 12 luni de sanatate, 52 de saptamani de fericire, 365 de zile fara stress, 8760 de ore de dragoste, 524600 de in aceasta zi primesti multe urari. Astazi este o zi speciala, ai ajuns la varsta la care toate caile iti sunt deschise spre un nou orizont cu bune si cu rele. Va felicit cu anul nou 2010! Marius barcon.toate drepturile producatorului si ale autorilor sunt rezervate. La multi ani prieteni dragi !

Îţi mulțumesc pentru toate sfaturile tale şi. Votati articolul la multi ani, prieteni!: Si cu cele bune, si cu cele rele! Va felicit cu anul nou 2010! Si in timp ce scrii, zambeste!

Pin On La Multi Ani
Pin On La Multi Ani Source from : https://www.pinterest.com/pin/172684966946182135/
Scumpa mama, bratele tale au fost mereu deschise cand am avut nevoie de o imbratisare. Eu iti urez doar doua: De ziua ta iti urez 12 luni de sanatate, 52 de saptamani de fericire, 365 de zile fara stress, 8760 de ore de dragoste, 524600 de in aceasta zi primesti multe urari. Vin cu inima curatã sã vã mai urez odatã. Abia aștept să te văd deoarece am cel mai trăsnit cadou pentru tine!

Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surpize sa ai parte de fericire, sa te bucuri de parintii tai si intreaga lume sa fie prietenul tau!

Draga mea prietenă, la mulți ani! Mai sunt doua zile pana la revelion, am facut bradul si am pus cadourile dedesupt [ doua sticle de. Nu, nu este vorba de acea broșă despre care vorbeam. Sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere! Votati articolul la multi ani, prieteni!:

Îţi urez sănătate multă, iar visurile tale să se îndeplinească pe cât de repede posibil! Sa ne traiti ani multi in fericire, sanatate si sa va daruiasca bunul dumnezeu multe impliniri alaturi de toti cei dragi inimii dumneavoastra ! Draga mea prietenă, la mulți ani! Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fratele tau! Și în timp ce scrii, zâmbește!

Top 99 Urări De La Mulți Ani Pentru Cei Mai Buni Prieteni
Top 99 Urări De La Mulți Ani Pentru Cei Mai Buni Prieteni Source from : https://fericitazi.com/urari-de-la-multi-ani-pentru-prieteni.html
Cand esti calcat sa te ridici. Vin cu inima curatã sã vã mai urez odatã. La multi ani prieteni dragi ! Fie ca în aceasta zi în sufletul tău sa se trezească o dorință arzătoare de a trăi frumos, de a scump prieten, te felicit cu drag de ziua ta de naștere! Îţi urez sănătate multă, iar visurile tale să se îndeplinească pe cât de repede posibil!

Eu iti urez putin dar din inima, putin noroc atunci cand ai nevoie de el, prieteni putini dar adevarati, putina dragoste dar.

Fie ca lumea din jurul tău să fie plină de soare, dragoste, zâmbete. De ziua ta îți doresc să fii înconjurat/a de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău.la mulți ani! In viata sa ai parte. Nu, nu este vorba de acea broșă despre care vorbeam. Votati articolul la multi ani, prieteni!:

La multi ani prieteni dragi ! La multi ani, prieteni updated their cover photo. Draga mea prietenă, la mulți ani! Da like, printeaza sau trimite prin whatsapp si email! Îţi mulțumesc pentru toate sfaturile tale şi.

Top 53 Mesaje De La Mulți Ani Pentru Cei Mai Buni Prieteni
Top 53 Mesaje De La Mulți Ani Pentru Cei Mai Buni Prieteni Source from : https://fericitazi.com/mesaje-de-la-multi-ani-pentru-prieteni.html
Esti un prieten adevart si cu o inima deosebita, de aceea prietenii ca tine merita urari deosebite! Și în timp ce scrii, zâmbește! Fie ca în aceasta zi în sufletul tău sa se trezească o dorință arzătoare de a trăi frumos, de a scump prieten, te felicit cu drag de ziua ta de naștere! Iți urez ca în casa ta să se mute norocul, ca dragostea să fie cu tine mereu și zi de zi să devii. Nu, nu este vorba de acea broșă despre care vorbeam.

Si cu cele bune, si cu cele rele!

Fie ca lumea din jurul tău să fie plină de soare, dragoste, zâmbete. Pe bune, în fiecare an, devine mai dificil de a vă găsi un cadou. Îţi mulțumesc pentru toate sfaturile tale şi. Eu iti urez doar doua: Copilul nostru e lumina noastră.

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Prieteni"